Ed en Anja
Logo

Menukaart

De menukaart bestaat uit een regelmatig wisselende à la carte kaart¹.
Ook hebben we een 3 gangen keuzemenu vanaf
€ 27,50 pp.
Wij gebruiken altijd verse, en zoveel mogelijk, biologische producten. Natuurlijk wordt alles in eigen keuken bereid.

Wijnkaart

De wijnkaart is met zorg samengesteld in samenwerking met onze vinoloog.

Menukaart   Wijnkaart
¹Soms kunnen de gerechten afwijken van de huidige menu kaart.
Chocoladetaartje met roomijs
Ed en Marco
Wijnflessen
Cognacje
Voorgerechten
Rundercarpaccio met oude kaas en spekjes € 11,50
Beef Tataki, gemarineerd in sojasaus en knoflook met wasabi mayonaise 11,50
Salade met Hollandse garnaaltjes en gerookte zalm 12,50
Tonijn aan één kant gebakken met sesamzaadjes en wasabi mayonaise 11,50
Garnalenkroket, gamba’s en Hollandse garnaaltjes 11,50
Salade met gegrilde courgette, amandelen, geitenkaas en knoflookdip 9,50
Huisgemaakte garnalenbisque 10,50
Mandje stokbrood 3,50
Hoofdgerechten
Black Angus Tournedos met rode wijn- of pepersaus € 25,50
Kalfssukade zacht gegaard 20,50
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus 20,50
Steak Tartaar 17,50
Black Angus Hamburger met briochebrood, cheddar en uitjes 15,50
Romige risotto met champignons, Parmezaanse kaas en pesto * 15,50
Vangst van de dag dagprijs
Bij de hoofdgerechten worden handgesneden verse frites geserveerd.
* Zonder frites
Supplement frites € 3,50
Nagerechten
Coupe met roomijs, boerenjongens, advocaat en slagroom € 7,50
Witte chocoladeparfait met slagroom 7,50
Cheesecake huisgemaakt met roomijs en slagroom 7,50
Zoute karamelparfait met chocoladecake, karamelsaus en slagroom 7,50
Coupe met rood fruit, bosbessensorbetijs, aardbeiensaus en slagroom 7,50
Kaasjes met vijgencompote 7,50
Koffie
Koffie speciaal o.a. Irish Coffee 7,50
Koffie met likeur 6,50
Keuzemenu's
Twee gerechten en een dessert € 27,50 pp
Drie gerechten € 31,50 pp
Drie gerechten en een dessert € 35,50 pp
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, spekjes en pesto
Beef Tataki gemarineerd in sojasaus en knoflook met wasabimayonaise
Salade met Hollandse garnaaltjes en gerookte zalm
Garnalenkroket, gamba’s en Hollandse garnaaltjes
Tonijn aan één kant gebakken met sesamzaadjes met wasabimayonaise
Salade met courgette, amandelen, geitenkaas en knoflookdip
Deze gerechten zijn kleine hoofdgerechten
Romige risotto met champignons, Parmezaanse kaas en pesto
Parelhoenfilet met roomsaus
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
Gekonfijte eendenbout geplukt en aangemaakt
Kalfssukade zacht gegaard met rode wijnsaus
Gamba’s met risotto
Vangst van de dag
Mandje stokbrood € 3,50
Handgesneden verse frites € 3,50
Dessert
Coupe met roomijs, boerenjongens, advocaat en slagroom
Witte chocoladeparfait met slagroom
Cheesecake huisgemaakt met roomijs en slagroom
Zoute karamelparfait met chocoladecake en slagroom
Coupe met rood fruit, bosbessensorbetijs, en slagroom
Kaasjes met vijgencompote
Wijnkaart
Huiswijn Wit
De Gras, Sauvignon Blanc, Chili
19,50
Huiswijn Rood
De Gras, Cabernet Sauvignon, Chili
19,50
Roséwijn
De Gras, Chili
19,50
Hubert Brochard, Sancèrre rosé, Loire, Frankrijk 37,50
Witte wijnen
Val de Vid, Verdejo, Spanje
24,50
Dopff & Irion, Pinot gris, Frankrijk 28,50
Weingut Durnberg, Gruner Veltliner, Oostenrijk 28,50
Domaine Louis Moreau, Chablis 1er Cr, Chardonnay, Frankrijk 34,50
Bernardus, Chardonnay, Californië 45,00
   
Rode wijnen
Cune Rioja Crianza, Tempranillo, Spanje
26,50
Beringer Founders Estate, Zinfandel Red, Californië 27,50
Escudo Rojo, Cabernet sauvignon-Cabernet franc- Carmenère, Chili 27,50
Mouton Cadet reserve, Cabernet sauvignon-Cabernet franc- Carmenère, Frankrijk 32,50
Tommasi Amarone, Corvina-Rondinella-Molinara, Italië 70,00
   

Tevens hebben wij diverse wijnen buiten de kaart om en schenken wij ook per glas.

 
   
Mousserende wijn & Champagne
Bottega Prosecco, Il Vino Poeti Frizzante, Italië
24,50
per glas 5,00
Champagne Deutz, Brut Classic, Frankrijk 57,50
   
Dessertwijn
Muscat Beaumes des Venise
per glas 4,00
   
Water
Chaud Fontaine 1/2 liter
3,50
Chaud Fontaine 1 liter 4,75
Adres
Volg ons op FaceBook Copyright De Buren